Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+στη Μνήμη Πέτρου, Βασιλικής, Παρασκευής, Παναγιώτη & Χαριλάου Τσαρμποπούλου, Αικατερίνης & Αθανασίου Χίνη, Aθηνάς & Σταύρου Αϊβαλή.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*Καρύταινα το Τολέδο του Μοριά * σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"-επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Σ. Αϊβαλής (εγγονός του μπαρμπα-Πέτρου του Τσαρμπού) * για επικοινωνία:email: arkadikovima@gmail.com.*

________________________________________________________________________________________________________________________

Το τοπωνύμιο Καρταινα αναφέρεται στο Χρονικό του Μορέως. Δεν δέχεται προέλευση απο τα ελλ. Γρτυνα + Καρδιον, αλλά απο σλαβ. *Korytьna από koryto "αυλάκι", skr. sloven. Koritno, Koritna, βουλγ. Koritna. Επίσης αναφέρονται τα ονόματα: Caritina, Charitina 1465 Jacomo Barberigo (Sathas DI VI 20, oft), και το 1466: Caritene G. s. (s. Sathas DI VII 5). Επίσης: Vrusti, loco vicino alla Charitina (Sathas DI VI _________________________________________________________________________________________________________________________* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ελπίδα, Αγάπη,Υγεία, Ειρήνη…ΔΥΝΑΜΗ... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Αλώνισμα στην Καρύταινα 2017 - Ταινία της Εταιρίας Μύλοι Λούλοι

George Adamopoulos
g.s.adamopoulos@outlook.com

Από: Σύλλογος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Αποστολή: Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 11:21 πμ
Προς: Σύλλογος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Θέμα: Αλώνισμα στην Καρύταινα 2017 - Ταινία της Εταιρίας Μύλοι Λούλοι


Αγαπητά μέλη του Συλλόγου και αγαπητοί φίλοι της Καρύταινας, 
η διοργάνωση της Εκδήλωσης του Θερισμού και του Αλωνίσματος υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φιλοδοξία όλων μας είναι η εκδήλωση να καθιερωθεί και να αποτελέσει θεσμό για την αγαπημένη μας Καρύταινα. 
Η Εταιρία  Μύλοι Λούλη  (Μύλοι Αγίου Γεωργίου), δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους από τις εκδηλώσεις μας στην Καρύταινα, την οποία θα συμπεριλάβουν στην ταινιοθήκη τους που προβάλλεται στους επισκέπτες του Μουσείου τους. Το Μουσείο Λούλη,  επισκέπτονται κυρίως σχολεία της Αττικής για εκπαιδευτικούς λόγους και η προβολή της ταινίας ευελπιστούμε ότι θα αποτελεί διαρκή διαφήμιση για την Καρύταινα. Η ταινία είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στον ακόλουθο σύνδεσμο. Ελπίζουμε να την βρείτε ενδιαφέρουσα και να την διαδώσετε και σε άλλους που μπορεί να ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν. 

Επιπλέον, διαθέσιμο υλικό από το Olive Magazine σχετικά με την εκδήλωση θα βρείτε εδω, από την ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα θα βρείτε εδώ ενώ σχετικό υλικό από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ μπορείτε να βρείτε εδώ.
Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και όσους επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. 

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου 
σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στην Καρύταινα, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ