Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+στη Μνήμη Πέτρου, Βασιλικής, Παρασκευής, Παναγιώτη & Χαριλάου Τσαρμποπούλου, Αικατερίνης & Αθανασίου Χίνη, Aθηνάς & Σταύρου Αϊβαλή.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*Καρύταινα το Τολέδο του Μοριά * σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"-επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Σ. Αϊβαλής (εγγονός του μπαρμπα-Πέτρου του Τσαρμπού) * για επικοινωνία:email: arkadikovima@gmail.com.*

________________________________________________________________________________________________________________________

Το τοπωνύμιο Καρταινα αναφέρεται στο Χρονικό του Μορέως. Δεν δέχεται προέλευση απο τα ελλ. Γρτυνα + Καρδιον, αλλά απο σλαβ. *Korytьna από koryto "αυλάκι", skr. sloven. Koritno, Koritna, βουλγ. Koritna. Επίσης αναφέρονται τα ονόματα: Caritina, Charitina 1465 Jacomo Barberigo (Sathas DI VI 20, oft), και το 1466: Caritene G. s. (s. Sathas DI VII 5). Επίσης: Vrusti, loco vicino alla Charitina (Sathas DI VI _________________________________________________________________________________________________________________________* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ελπίδα, Αγάπη,Υγεία, Ειρήνη…ΔΥΝΑΜΗ... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ»

Τον Αύγουστο του 2015 ιδρύθηκε ο Πολιτιστικός σύλλογος « Κοινόν Καρυτινών» με έδρα την Καρύταινα. Στα τρία χρόνια της θητείας του δραστηριοποιήθηκε έντονα με δράσεις κι εκδηλώσεις που ανέδειξαν τον τόπο, την ιστορία , τον πολιτισμό και το περιβάλλον. 
Συνεργάστηκε αρμονικά με φορείς, άλλους συλλόγους και με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας με στόχο πάντα το καλό του χωριού!
Στις 19 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, στο γραφείο του συλλόγου, στην Καρύταινα.

Έδωσαν το παρόν και ζήτησαν να γίνουν μέλη του συλλόγου 15 ακόμα άτομα. Αυτό μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας αναγνωρίζουν τις προσπάθειες μας και επιθυμούν να έρθουν κοντά μας και να μας στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας!!!!
Ψήφισαν 69 μέλη.
Τα άκυρα ψηφοδέλτια ήταν 3. Από τα 66 έγκυρα ψηφοδέλτια έλαβαν:
Κουσκουρέλου Ελένη 59 ψήφους
Σπυρακόπουλος Γιώργος 58 ψήφους
Μάτσικας Παναγιώτης 53 ψήφους
Ταγκαλάκης Τάσος 48 ψήφους
Στασινόπουλος Γιώργος 46 ψήφους
& αναπληρωματικός ο
Παπαβασιλόπουλος Αλέκος 21 ψήφους
Σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου για να καθοριστούν οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες του καθενός.
Για την εξελικτική επιτροπή:
Σπυρακόπουλος Βασίλης 52 ψήφους
Σιάνου Μαρία 33 ψήφους
& αναπληρωματική θα είναι 
η Μαγειροπούλου Βαγγελιώ 24 ψήφους

Επειδή πολλά μέλη μας βρίσκονταν μακριά ή επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους επέτρεπαν να προσέλθουν στην ψηφοφορία θα φροντίσουμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενεργοποιηθεί και η ηλεκτρονική ψηφοφορία. 
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής Πυτίρα Ματίνα, Παλυβού Ματούλα και Χριστοφόρου Στέλλα που συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
Την Πέμπτη 23 Αυγούστου το νέο Διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και ομόφωνα ορίστηκαν:
Πρόεδρος : Σπυρακόπουλος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Κουσκουρέλου Ελένη
Γραμματέας: Στασινόπουλος Γεώργιος
Ταμίας: Μάτσικας Παναγιώτης
Μέλος: Ταγκαλάκης Αναστάσιος
Αναπληρωματικό μέλος: Παπαβασιλόπουλος Αλέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ